A HenriSt Page

henrist.net

Nyheter

Tilbake til nyhetene

Statistikk

Unike besøkende: 78 068
Unike i dag: 32

Antall treff: 602 668
Treff i dag: 42

Siden 11. juli 2007

Sidekart

Sidekart finner du her!

11. juli 2007 - Ny side!

Etter lang tid har henrist.net endelig fått et nytt fresht design med nytt innhold!

En ny side har lenge vært i tankene. Gjentatte ganger har jeg prøvd å designe en ny side, men har hver gang følt at jeg har mislykket og utsatt det. Til slutt kom jeg over et veldig gammelt design jeg hadde, noe som inspirerte meg til å lage et nytt som liknet litt men hadde litt mer in-time look. Resultater ser dere på denne siden! Selv er jeg svært fornøyd og synes siden har blitt veldig fin.

Siden er laget i en lys versjon. Det kan godt hende den blir litt for lys på enkelte skjermer, men det får bli så. Man må jo ofte noe av og til? ;)

I denne versjonen har jeg også fjernet gjesteboken som jeg hadde på de gamle versjonene. Dette har jeg gjort fordi jeg har følt at det aldri kommer noe fornuftig i den og jeg får uansett aldri tid til å svare på evt. spørsmål som kommer inn der. Hvis du skulle lure på noe så ta kontakt med det nye kontaktskjemaet!

henrist.net

Nå har jeg også tatt meg tid til å lage en ordentlig portfølje med bilder fra alle nettsidene. Fortsatt er det enkelte områder som må oppdateres før alt blir helt perfekt, men dette vil bli gjort i de nærmeste dagene. Denne gangen skal jeg prøve å holde scripts-seksjonen oppdatert med flere og mer detaljerte scripts. Nå som den delen er skrevet totalt om er det mye enklere å legge inn gode detaljerte scripts. Det er ikke sikkert jeg kommer til å legge ut så mange bilder, men vi får se! Facebook er tingen i dag, vet dere vel! ;)

Skulle det være noe du synes mangler, ta kontakt!

henrist.net © 2008 | Kontakt | Henrik Steen Webutvikling