A HenriSt Page

henrist.net

Mer info

Statistikk

Unike besøkende: 79 614
Unike i dag: 9

Antall treff: 608 483
Treff i dag: 10

Siden 11. juli 2007

Sidekart

Sidekart finner du her!

Om meg!

Henrik Steen

Navn
Henrik Steen
Født
6. september 1989 - 34 år
Status
Informatikkstudent ved Universitetet i Oslo

Hei! Jeg heter Henrik Steen, 34 år gammel og student ved Universitetet i Oslo. Du har nå kommet til min personlige hjemmeside.

Jeg har stor interesse innenfor programmering og PC. Det meste av tiden min går med foran PC-en hvor jeg jobber med StreetzMafia eller leker meg med andre ting. Det skal sies at jeg ikke er noen gamer, så ikke tro feil! :)

I 2009 var jeg i militæret og avtjente vernepliten som grensejeger ved Grensevakten GSV. I januar 2010 begynte jeg på Informatikkstudier ved Universitetet i Oslo.

Min interesse for PC daterer langt tilbake til jeg var svært liten. Jeg er vokst opp i en familie hvor mine foreldre brukte PC aktivt fra 80/90-tallet. Jeg husker godt gamle DOS med gode gamle spill som Stunts, Arkanoid, Skiordie osv.

Det jeg driver mest med nå for tiden er webutvikling. Det jeg har mest erfaring med er programmeringsspråket PHP. Første gang jeg var borti PHP var rundt 2001/2002. I dag er PHP en stor del av hverdagen min i utviklingen av nettspillet StreetzMafia.

Programmeringsdelen min begynte med VisualBasic 6 for mange år siden i tillegg til mye scripting av boter i mIRC. Jeg interesserte meg fort for web, og opp gjennom årene har jeg hatt rundt 10 forskjellige egne nettsider med forskjellig design og forskjellig styringssystem som har blitt utviklet selv.

Jeg tok lettmotorsykkelappen høsten 2006, og har siden da hatt en Honda CBR 125 stående hjemme som har jeg brukt om sommeren. Jeg føler alltid adrenalinkicket når det kommer en stor motorsykkel susende forbi meg, og gleder meg til den dagen jeg tar steget over til en større sykkel. Å kjøre motorsykkel er en utrolig frihetsførelse og veldig gøy!

Olabil

Når det kommer til fritid, er det mye rart jeg kan finne på. Den meste av tiden går av på PC-en hvor jeg stort sett sitter og mekker på en nettside, men jeg tilbringer også mye tid til andre ting. Noe jeg alltid har likt å gjøre er å lage noe og generelt sett bearbeide ting. Opp igjennom årene som har gått har det stort sett alltid vært et eller flere prosjekter om sommeren som innebærer bygging av noe. For noen år siden anskaffet jeg meg et sveiseapparat, og sammen med Stian Kittilsen bygde vi en olabil som vi satt gokart motor på og kjørte rundt her vi bor. Jeg kan garantere at vi fikk den opp i over 70-80 km/t...

DTK logo

Til og med våren 2009 var jeg aktiv i tennis. Jeg hadde da spilt aktivt med treninger i 5-6 år. Da jeg flyttet til Oslo høsten 2009 ble det ikke lenger like aktuelt å spille tennis, men jeg er alltid klar for en tenniskamp og savner det stort. Om sommeren er jeg en ivrig sykler.

Jeg er fremdeles medlem av Drammen Tennisklubb, en klubb jeg er utrolig glad i og har mange gode minner fra.

Ta en titt i porteføljen for å se noen av sidene jeg har utviklet!

Denne siden vil bli mer utfyllende i løpet av høsten 2010.

henrist.net © 2008 | Kontakt | Henrik Steen Webutvikling