A HenriSt Page

henrist.net

Mer info

Tilbake til om meg

Statistikk

Unike besøkende: 80 466
Unike i dag: 76

Antall treff: 612 666
Treff i dag: 106

Siden 11. juli 2007

Sidekart

Sidekart finner du her!

Tennis

Tennis er en sport jeg er svært interessert i. Første gang jeg prøvde meg i tennis var mens jeg gikk på barneskolen, men jeg ble fort lei fordi det aldri ble noe spilling. I ungdomsskolen (jeg tror det var 9. klasse) begynte jeg på nytt sammen med noen venner. Denne gangen hadde jeg vokst litt og forsto at man faktisk trengte litt trening før man kunne begynne å spille, og når vi spilte var det utrolig morsomt.

Tennis for meg har alltid vært noe som skulle være morsomt, og i utgangspunktet ikke noe mer enn det. I den senere tiden har jeg alikevel begynt å satse litt mer. Nå har jeg 2 faste treninger og en lagtrening hver uke. I tillegg spiller vi ofte flere ganger utenom. Jeg spiller nå sammen med et par andre på klubblaget til Drammen Tennisklubb. Å spille ordenlige kamper er faktisk utrolig morsomt, selv om jeg fortsatt trenger litt trening før jeg vinner hver kamp.. ;)

Drammen Tennisklubb

Drammen Tennisklubb

Drammen Tennisklubb er en tennisklub som holder til på Marienlyst i Drammen. Det er denne klubben jeg tilhører og spiller for.

Det er en fantastisk fin tennisklubb med drøyt 200 (?) medlemmer.

Mer informasjon kommer.

Tilbake til om meg.

henrist.net © 2008 | Kontakt | Henrik Steen Webutvikling