A HenriSt Page

henrist.net

Annet - undersider

Statistikk

Unike besøkende: 82 155
Unike i dag: 152

Antall treff: 617 927
Treff i dag: 410

Siden 11. juli 2007

Sidekart

Sidekart finner du her!

StreetzMafia

StreetzMafia er et tekstbasert spill som er utviklet av meg. På denne siden finner du relevant informasjon om StreetzMafia.

Historie

StreetzMafia har en historie som går fra høsten 2006. Alt begynte med en kopi av et annet nettspill, da under ledelse av en annen person. I november 2006 kom jeg over spillet og ble med for å hjelpe til å kode. Da jeg fikk se at spillet faktisk var en modifisert kopi av et script fra et annet nettspill bestemte jeg for å gå min egen vei og begynte på blanke ark. Slik ble nye StreetzMafia født.

1. januar ble nye StreetzMafia åpnet for fri registrering. Den første uken fikk vi ekstremt mange medlemmer. Den 8. dagen nådde vi 1 000 grensen, noe som var helt sykt!

Mer informasjon vil komme med tiden..

Crewet

StreetzMafia drives på frivillig basis ved hjelp av et crew. Oppgaven til crewet er å sørge for at ting går for seg på en lovlig måte og sørge for at alt er i orden på siden. Dette innebærer rydding av forumene, deaktivering av brukere, oppdaging av folk som bryter betingelsene osv.

Aktuelle funksjoner

StreetzMafia har i dag en liten mangel på funksjoner. Det er fortsatt en del viktige ting som mangler, som drapsfunksjon, familier, firmaer etc, før man kan kalle det et ekte mafiaspill.

Alikevel finner man disse funksjonene som gir rank:

Andre spillerelaterte funksjoner:

Andre ting på siden:

Kommende funksjoner

En rekke funksjoner er planlagt utviklet. Som tidligere sagt er det en rekke ting som mangler før StreetzMafia kan kalles et fullverdig mafiaspill. StreetzMafia er et spill som alltid vil være i forandring. Her er noe av det som er planlagt for å komme eller som er under utvikling:

Sikkerhet/koding

En veldig viktig ting som er lagt inn i kodingen av StreetzMafia er sikkerhet og brukerstøtte. StreetzMafia blir kodet med tanke på standardene gitt av W3C og det er enda ikke oppdaget noen alvorlige feil i spillet.

henrist.net © 2008 | Kontakt | Henrik Steen Webutvikling