A HenriSt Page

henrist.net

Hurtigmeny

Sider utviklet

Gamle/nedlagte sider

Statistikk

Unike besøkende: 82 150
Unike i dag: 145

Antall treff: 617 905
Treff i dag: 388

Siden 11. juli 2007

Sidekart

Sidekart finner du her!

Portefølje

Her er en oversikt over noen av sidene jeg har utviklet opp gjennom årene. Noen av sidene ligger ikke lengre på nett og er omtalt nederst.

I tillegg til det som er nevnt på disse sidene har jeg hatt veldig mange mindre prosjekter mest for personlig behov og nytte.

Sider utviklet

blindern-studenterhjem.no

Blindern Studenterhjem er en stiftelse med motto "godt hjem for studenter", og er et studenterhjem som ligger på Blindern vis-à-vis Universitetet i Oslo.

blindern-studenterhjem.no

blindernuka.no

blindernuka.no er nettsiden for UKA på Blindern, her 2011, som er kjent som Norges mest intime studentfestival og forgår 26. januar - 6. februar 2011.

blindernuka.no

henrist.net

henrist.net er min personlige hjemmeside. Siden har hatt mange forskjellige design opp gjennom årene, men det siste designet synes jeg ble utrolig stilig!

henrist.net

streetzmafia.net

streetzmafia.net er et tekstbassert nettspill. Spillet går ut på å utføre forskjellige handlinger i en nettleser. Les mer på en egen side om StreetzMafia!

streetzmafia.net

snofnugg.com

snofnugg.com er en side for en gjeng ski- og snowboardungdommer i Drammensområdet med filmer og noen bilder. Gjengen er ikke aktiv på samme måte som før og siden er derfor lite oppdatert. Men det skal nevnes at det er noen kule filmer der!

snofnugg.com

Nedlagte/gamle sider

bis-drammen.no

bis-drammen.no er nettsiden for BI Studentsamfunn i Drammen. Siden kom på luften i september 2007. Nå er det kun galleriet som brukes, etter at de har begynt å benytte seg av nettsiden fra BIS sentralt.

bis-drammen.no

comtec-ub.com

comtec-ub premie

comtec-ub.com er en nettside for en ungdomsbedrift skoleåret 2006/2007, hvor jeg var økonomiansvarlig. Nettsiden vant 1. premie i beste nettsted for ungdomsbedrifter i buskerud på fylkesmessa for ungdomsbedrifter!

comtec-ub.com

toppenhaug.net

toppenhaug.net er opprinnelig en nettside med bilder fra lokale fester og events i Drammen, nærmere bestemt Toppenhaug området. Siden eies av Andreas Askheim.

toppenhaug.net

elite.drammenbandy.com

elite.drammenbandy.com er en nettside for A-laget/elitelaget til Drammen Bandy. Her finner man terminliste for sesongen, kampreferat for alle de spilte kampene samt liste over alle spillerene og mye mer!

elite.drammenbandy.com

TopCum 06

Dette var en russeside for en gjeng 87 russ fra Drammensområdet.

TopCum 06

freakshow07.net

freakshow07.net var også en russeside for en gjeng fra Drammensområdet, disse 88 modeller.

freakshow07.net

sirdrinksalot.net

sirdrinksalot.net var en partyside litt på samme måte som toppenhaug.net.

sirdrinksalot.net

ayianapa06.com

Var en tidlig reiseblogg for en gjeng som skulle til Ayia Napa i 2006.

mp3browser.tk

Forum for deling av musikk etc.

henrist.net © 2008 | Kontakt | Henrik Steen Webutvikling